Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Грешно е подходено още от самото начало на случая. Така

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Грешно е подходено още от самото начало на случая. Така
Коментари Харесай

Ботьо Ботев за изчезването на Янек Миланов: Ситуацията е подценена още в самото начало

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Грешно е подходено още през цялото време на случая. 

Така отговори на въпроса жив ли е Янек Миланов в утринния блок на Българска национална телевизия криминалистът и някогашен шеф на отдел " Убийства " в Министерство на вътрешните работи Ботьо Ботев. 

" Имаме една предварителна информация за дейности, които са незаконни и би трябвало да бъдат разследвани и е щяло да се стигне до истината такава каквато е. Говоря за първичния стадий. Има избрани предпоставки в връзките сред обвинен и потърпевш. Доколкото ми е известно са подавани сигнали, само че не е отреагирано на тях. Може би едно подценяване на обстановката, незадоволителна оценка на данните. Тук се касае за персона, известна в града и би трябвало да се подходи професионално. Ако това се е било направило, нямаше да се стигне до подобен резултат.

Нещата не са отработени по този начин, както би трябвало, с цел да се стигне до това състояние. По време на самото изгубване смятам, че неверна е била оценката в първичния стадий, че се касае за похищение. Още в оня миг е трябвало да се мисли за най-лошото, че индивидът е бил погубен, и е трябвало да се включат способени експерти. Нещата са от професионална позиция и всяко направление си има избран опит и подготвеност. Работота по убийствата е айсберг на престъпната активност. 

Винаги съм казвал от опит, че дейностите в първичния стадий са значими и основни. Сигналът е получен незабавно. Но тези моменти са били пропуснати да се осъществят, а те са основни. Грешно е преценено, че тъкмо там би трябвало да се търси. Трябва да се има поради личността на обвинения. Той е прочут на службите. Да се търси това, което той би направил. Истината може би би трябвало да се търси някъде другаде. Насоката би трябвало да бъде в друга област на региона с по-нестандартни мероприятия. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР